Skip to main content

Året er ved at gå på hæld og julefreden begynder så småt at sænke sig hos Midtvejs Auto. Men en god juleferie er også vel undt for medarbejderne i bilhuset i Bejstrup.

2022 har på mange måder været et krævende år.

“Vi kan godt mærke at batterierne er godt brugte. Dels fordi det har været et år præget af vækst og travlhed, hvilket jo er skønt. Dernæst har det i bilbranchen også været et år, hvor vi har skulle forholde os til den enorme udvikling, der sker lige nu.”
Fortæller Michael Buchholdt, daglig leder hos Midtvejs Auto.

En investering i fremtiden

Midtvejs Auto har de seneste år arbejdet hårdt for at brede budskabet om at være et selvstændigt bilhus, og ikke mindst foretaget store investeringer i at kunne imødekomme fremtidens krav til et moderne værksted, og at kunne servicere alle bilmærker.

“Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, uanset hvilket bilmærke de kommer på værkstedet med. Men det kræver utroligt meget udstyr og viden, at foretage service og reparationer af alle bilmærker efter fabrikkernes forskrifter. Det har dog været en investering i både udstyr og medarbejdere, som vi føler er den rigtige, for at stå stærkt i den fremtid vi går i møde.”
Fortæller Claus Andersen, Administrerende direktør hos Midtvejs Auto.

Et turbulent år i bilbranchen kræver den rigtige rådgivning

Generelt har det været et meget turbulent år i bilbranchen, med leveringsudfordringer af nye biler, hvilket fik priserne på brugte biler til at stige eksplosivt. Efterfulgt af inflation og energikrise, som hos landets bilforhandlere har lagt en dæmper på salget og sået tvivl om investeringen i elbiler. Krise og inflation er dog ikke noget bilhuset i Bejstrup har lagt meget mærke til.

“Vi har altid vægtet tillid, troværdighed og gennemsigtighed som det vigtigste i vores forretning – og det tror vi på er vigtigere end nogen- sinde før, i en tid hvor der er meget usikkerhed omkring valget af bil.”
Fortæller Nicolai Trudslev, sælger hos Midtvejs Auto.

“Vi oplever at vores kunder har et stort behov for at spørge til råds. Vi står i en tid, hvor det er svært at afgøre om det er rette tid til at lave et skifte til elbil. Det afhænger så meget af den enkelte kundes situation – og her gør vi alt, hvad vi kan, for at give kunderne alt den infor- mation de skal bruge, for at træffe det rette valg.”
Fortsætter Nicolai.

At kunne rådgive indenfor valget af bil har aldrig været mere svært, og det kræver at Midtvejs Auto, som bilhus, formår at have fingeren på pulsen og følger med i, hvilke tiltag der bliver gjort, både hos bilproducenterne, brancheorganisationerne og fra politikernes side.

“Det er noget vi bruger rigtig meget energi på. Men det er så vigtigt at vi er så meget på forkant, som det er muligt, og at vores rådgivning ikke bliver baseret på vores egne me- ninger og holdninger, som der er en stor tendens til rundt omkring lige nu – men på fakta.”
Fortæller Kim Jacobsen, sælger hos Midtvejs Auto.

“Vi er spændte på, hvad det kommende år har i vente for branchen, og på at se, hvilken udvikling de seneste års investeringer vil medføre hos os. Vi har i hvertfald store forventninger, føler os rustede til fremtiden, og glæder os allerede
til at tage hul på et nyt år, hvor vi skyder 2023 igang med nogle super attraktive nytårskampagner på et stort udvalg af nyere brugte biler.”
afslutter Michael Buchholdt.