Skip to main content

Et stort bilhus – midt ude på landet

Midtvejs Auto har aldrig været et helt traditionelt bilhus. Vi er kendte for at tage hånd om vores kunde og altid gå et ekstra skridt for at skabe en god oplevelse.

Det hele startede for over 40 år siden

Midtvejs Auto blev startet for over 40 år siden, af Arne Andersen og hans kone Linda. Allerede dengang blev virksomheden skabt på et fundament af tryghed og tillid, som i dag stadigvæk er kernen af vores forretning. Vi tager hånd om vores kunder, og det er vigtigt for os at skabe en stærk relation til vores kunder. Da vi ved at en placering midt ude på landet, kræver en ekstra indsats for at være kundens foretrukne bilhus.

I november 2018 mistede vi Arne, efter et længere sygdomsforløb, hvilket naturligvis fik en betydning for virksomhedens struktur og fremtidige ledelse. Selskabet er dog fortsat i familiens ånd med Linda som ejer, og den daglige ledelse består nu af sønnen Klaus Andersen som administrerende direktør, samt Kim Jacobsen og Michael Buchholdt som daglige ledere. Alle personer som har været i organisationen i mange år og deler de værdier som Arne stod for – Professionalisme, ansvarlighed og ærlighed.