Privatleasing

Leasingaftale hos Midtvejs Auto

Hos Midtvejs Auto tilbyder vi skræddersyede leasingaftaler, der opfylder dine behov og ønsker, og derfor er vores leasingpriser vejledende. Vi tror på at skabe en personlig oplevelse, der tager hensyn til dine kørselsbehov, præferencer og økonomiske situation. Vi ønsker at sikre, at du får den bedste bil og den bedste leasingaftale tilpasset præcis til dig. Så tag det første skridt mod at køre i drømmebilen uden de traditionelle forpligtelser. Kontakt os i dag, og lad os guide dig igennem privatleasingprocessen.

  • Inkl. service og vedligehold

  • Inkl. service og vedligehold

  • Inkl. service og vedligehold

Vores leasingbiler

Tesla Model 3

491

Rækkevidde

498

HK

EL

Drivmiddel

EKSEMPEL PÅ MÅNEDLIG LEASINGAFTALE:

4.264,50 kr./md.

Se bilen

Mercedes-Benz EQC 400

407

Rækkevidde

408

HK

EL

Drivmiddel

EKSEMPEL PÅ MÅNEDLIG LEASINGAFTALE:

7.292,78 kr./md.

Se bilen

Hvorfor vælge privatleasing?

Privatleasing er et godt alternativ til at købe en bil, da du kender dine udgifter, og du står ikke med besværet ved at sælge din bil bagefter og med det værditab, der ofte vil være.

Privatleasing giver dig mulighed for at køre i en ny bil uden at skulle op med en masse penge fra starten, og du kender dine faste udgifter hver måned. Det giver dig tryghed, og du kan nyde din nye bil til fulde.

Service og vedligeholdelse er inkluderet, og du bestemmer selv varigheden af din leasingkontrakt, og hvor mange kilometer du vil have med i kontrakten.

Har du lyst til at vide mere?

Kontakt os i dag, og vi står klar til at hjælpe dig med at
sammensætte den helt rette leasingaftale til dig.