Skip to main content
Uncategorized @da

Præsentation af den nye Peugeot 2008

Af 12. marts 2020december 20th, 2020No Comments

Ny Peugeot
2008

Nyheder

Ny Peugeot 2008

Den nye Peugeot 2008 lander inden længe. Kim og Nicolai har allerede prøvet og set den nye Peugeot 2008.

Læs her Kim og Nicolais vurdering af den nye Peugeot 2008

Verden er under forandring og fremtiden bringer mange spørgsmål. Både i bilindustrien og i andre industrier kræver nye udfordringer relevante svar. Et af PEUGEOTs svar er den nye 2008, der er et konkret eksempel på PEUGEOTs vision for en fremtid, der er defineret af energiomlægning.

 • Ungt og sportsligt look
 • SUV model – nem indstigning
 • Mere rummelig, bedre udstyret og mere sikker
 • Fås både i Benzin-,Diesel- og Elversion

"Den nye Peugeot 2008 er uden tvivl en smuk suv-model. Med sit unge og sportslige look sender den tankerne i retningen af både en SUV og en offroader. Den giver en ekstraordinær køreoplevelse med det nyskabende Peugeot i-Cockpit 3D, assistentsystemer udviklet med baggrund i den bedste teknologiske know-how og et valg af kraftfulde og effektive motortyper. Den nye 2008 fås i benzin-, diesel- og el-motorer. Den smukke SUV udtrykker alle detaljer med præcision og høje krav til fordel for elegance og funktionaliteter. En fantastisk bil, som kan købes til en attraktiv pris"

Nicolai

"Den nye Peugeot 2008 byder på mange muligheder. Den nye kompakte Peugeot 2008 SUV nyder godt af mærkets nyeste generation af teknologier såsom Peugeot Drive Assist, der gør det muligt at vælge den delvist selvkørende funktion. Med systemet der placerer bilen i vognbanen og den adaptive fartpilot med Stop & Go-funktion, er det muligt automatisk at tilpasse bilens hastighed til den forankørende bils, samtidig med at bilen fastholder en sikkerhedsafstand. Samtidig en fantastisk kabine, som tilbyder en stor og funktionel lastkapacitet, da den har et stort modulopbygget bagagerum og et nedfældeligt bænkbagsæde"

Kim

Moderne interiør

I kabinen oplever du PEUGEOT i-Cockpit® 3D
af nyeste generation.

 • Bestående af et kompakt sportsrat, ”tangent-knapper”
 • Hurtig adgang til de forskellige funktioner samt en touch skærm
 • Touch skærm med enten 7 eller 10 tommer
 • Kobling af smartphone til Apple carplay eller Android Auto

Generelle informationer

Sikkerhed og hjælpesystemer

I den nye Peugeot 2008, får du masser af intelligente førerhjælpesystemer, der skaber sikkerhed, og manøvresystemer, der hjælper dig i dagligdagen. Som standard er bilen udstyret med følgende:

 • Automatisk nødbremsesystem
 • Træthedsovervågning
 • Front kollision advarselssystem
 • Vejbaneassistent
 • Skiltegenkendelse
 • Og meget mere!

Motor og gearkasse

Den nye Peugeot 2008 er udstyret med de effektive euro 6.d motorer, som alle lever op til de nyeste euro standarder. Den nye 2008 fås med et udvalg af PureTech benzin-, BlueHDi dieselmotorer og El-motorer.

Benzin, 3-cylindret 1.2 L:

 • PureTech 100 hk S&S med enten 6-trins manuel gearkasse eller EAT8 automatgearkasse
 • PureTech 130 hk S&S EAT8 automatgearkasse

Diesel, 4-cylindret 1.5 L:

 • BlueHDi 100 hk S&S manuel 6-trins gearkasse eller EAT8 automatgearkasse

Elmotor:

 • Elmotor med 100Kw (136hk) med automatgear

Udvendigt design

Bag ny Peugeot 2008 SUVs robuste og rummelige karrosseri aner man effektivitet og kræfter under kontrol. Dens udtryksfulde front, vandrette motorhjelm og hævede vognhøjde fremhæves under de stramme linjer og skulpturelle sider. Bagpartiet forstærker dens sportslige look og stærke karakter med spoileren, den sorte og blanke liste samt de forkromede udstødningsrør.

Indvendigt design

Få en ekstraordinær køreoplevelse i den nye førerplads, PEUGEOT i-Cockpit® 3D med de brugervenlige betjeningsknapper, det kompakte rat, den kapacitive 7″ eller 10’’ HD touchskærm og den digitale 3D instrumentgruppe, der kan konfigureres. Bilen er udstyret med Mirror Screen og trådløs genopladning (afhængig af version) , har også nøglefri start, låsning og oplåsning af døre, når nøglen ligger i lommen, blot ved at føreren nærmer sig eller fjerner sig fra bilen.

Generelle informationer

En fantastisk ny Peugeot 2008, som byder på et lækkert design, nyeste generation af Peugeot i-cockpit og en masse sikkerheds-systemer.

Vi står klar til at hjælpe dig

Ved at udfylde nedenstående formular, vil vi kontakte dig i løbet af 24 timer. Her kan vi sammen aftale en tid, hvor vi vil give dig den bedst mulige service og guide til dit valg af bil. Det er naturligvis ganske uforpligtende, og vi bruger blot dine oplysninger til dette formål.

Eller kontakt os på tlf.: 98 21 54 22.