Velkommen til vores
Peugeot værksted

Ingen kender din Peugeot bedre end os. Vi er et topmoderne autoriseret Peugeot-værksted med mange års erfaring, samt yderst kompetente medarbejdere. Vi reparerer din bil efter Peugeots forskrifter.

Få et autoriseret serviceeftersyn hos os

Velkommen til
Peugeot værkstedet

Ingen kender din Peugeot bedre end os. Vi er et topmoderne autoriseret Peugeot-værksted med mange års erfaring, samt yderst kompetente medarbejdere. Vi reparerer din bil efter Peugeots forskrifter.

Få et autoriseret serviceeftersyn hos os

peugeot værksted

FÅ EN VÆRKSTEDSKONTO

Del din værkstedregning op i overskuelige dele

For mange kommer en værkstedsregning ikke belejligt, og kan være en uforudset udgift som kan være lidt hård for budgettet.  Derfor har du hos os mulighed for at oprette en værkstedskonto og betale din værkstedsregning over 10 eller 20 måneder.

Ingen renter

Ingen gebyrer

Ingen udbetaling

Få et overblik inden syn med et
synstjek for 0 kr.

Som kunde hos Peugeot, behøver du ikke bekymre dig forud for det obligatoriske syn. Du tilbydes nemlig et synstjek til 0 kr., som kan spare dig for en hel del besvær. Alt du skal gøre, er at gå ind og bestille en tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil på dit lokale Peugeot-værksted. Efter tjekket vil du få en detaljeret oversigt over, hvad der helt præcis er nødvendigt at få udbedret, før bilen kan gå igennem periodisk syn.

Bestil gratis synstjek

Ved synstjekket gennemgår vi nøjagtig de samme punkter, som de gør hos synscentret. Hvis der er mangler, eller ting som du bør få repareret, kontakter vi dig for at drøfte det. Vi giver dig samtidig et prisoverslag og en grundig vejledning om det arbejde, der skal udføres.

Vi gennemgår blandt andet

 • Bremseeffekt
 • Bremseforstærkerens funktion
 • Sikkerhedsseler
 • Slør i styretøj og hjulophæng
 • Lygter og tegngivningsapparater
 • Dækkenes tilstand og profildybde
 • Udstødningssystemets tæthed
 • Gennemtæring i bærende dele
 • Brud på fjedre
 • Bremse- og brændstofslanger
 • Motorens og gearkassens tæthed
 • Støddæmpernes tæthed

Hver dag passer din Peugeot godt på dig
– så lad os hjælpe med at passe godt på den

Almindeligt rettidigt service

Overhold dine almindelig rettidig service for optimal vedligeholdelse af din Peugeot. I dit garanti- og eftersynshæfte kan du se, hvad der er rettidigt for din Peugeot. Ellers er du også velkommen til at kontakte os.

Service 5+

Service 5+ er for dig,
hvis Peugeot er ældre end 5 år. Her skifter vi olie og oliefilter, samt kontrollerer bilens vigtigste dele for evt. fejl.
Alt sammen til en
garanteret pris på 1.398 kr.

Service 10+

Når din Peugeot er ældre end 10 år, kan vi tilbyde dig et skræddersyet serviceeftersyn. Det hedder Service 10+, og er en enklere udgave af det normale serviceeftersyn. Garanteret max pris på 1.198 kr.

Har din bil fået en skade eller bule?
– Tøv da ikke med at kontakte os først

Hvis din bil er skadet, er det vigtigt at du kontakter os, inden du kontakter dit forsikringsselskab. Dit forsikringsselskab kan forsøge at henvise dig til et ikke- autoriseret værksted. Du kan derved risikerer at miste garanti, reklamationsret og gennemtæringsgaranti på din bil. Vi giver samtidig 3 års lakgaranti på det udførte arbejde, når du lader os udbedre skaden på din bil.

Kontakt os nu