Skip to main content

Midtvejs Auto

Finansieringsvalg

Vi kan blandt andet hjælpe med rådgivning indenfor:

  • At få kortlagt den anbefalede månedlige ydelse ud fra bilens værditab
  • Billån uden udbetaling
  • Bregning af byttepris på din nuværende bil
  • Billån med variabel eller fast rente
  • Billån med udbetaling
Kontakt os

Dit finansieringsvalg er vigtig – også for os.

For langt de fleste mennesker er finansiering et kedeligt, men nødvendigt, punkt på dagsordnen i forbindelse med bilkøbet. Mange bilkøbere gør sig heller ikke de store overvejelser omkring finansieringen og har ofte blot deres bank og/eller deres bilforhandler med i processen. Det kan for det første være meget uoverskueligt at danne sig et overblik over de forskellige lånetilbud, og for det andet har långiverne ofte mest fokus på at få et “salg” end at rådgive dig bedst muligt. 

De ved godt, at de fleste af os ikke kan overskue andet i tilbuddet end den faste månedlige ydelse og lånets samlede størrelse. Og specielt en lav månedlig ydelse er attraktivt for de danske bilkøbere. Men det kan få store konsekvenser for dig, ikke at have en rådgiver med på holdet – og det er den rolle vi gerne vil påtage os. Da dårlig rådgivning omkring finansiering også kan gå ud over os. 

Prøv vores finansieringsberegner

OBS. Finansieringsberegneren udregner blot et estimat

Vi tager gerne rollen som din rådgiver

Undgå at blive låst til din bil

Vi hjælper dig med at undgå at stå i en låst situation med større gæld i din bil end dens værdi, når din bil skal skiftes til en ny.

Køb uden udbetaling

At købe en bil uden udbetaling kan virke fristende, men det bør gøres med stor overvejelse og den månedlige ydelse bør justeres herefter.

Årligt tab

Vi hjælper med kalkulation på forventet årligt tab af bilens værdi og fastsætter din månedlige ydelser ud fra det.

Dit valg af finansieringsløsning kan få store konsekvenser

Vi oplever ind i mellem bilkunder, som er endt i en låst situation. Et eksempel er en kunde, som i forbindelse med sit tidligere bilkøb var blevet tilbudt et forholdsvist lille billån med en afbetalingsperiode over 8 år og dermed en meget lille månedlig ydelse. 

Det var kunden selvfølgelig glad for, lige indtil dagen kom, hvor bilen skulle udskiftes. Det skulle den allerede efter 4 år, fordi at kundens kørselsbehov og mønster, pludselig blev markant anderledes. 

Her fik kunden sig en stor overraskelse da vi gav et bud på den gamle bil, som slet ikke var i nærheden af den restgæld, der var i bilen. Faktisk var den 40.000,- lavere.Derudover skulle kunden også lægge 30.000,- i udbetaling til den nye bil – så altså et samlet beløb på 70.000,- for at kunne skille sig af med den gamle bil, og at få den nye. Langt mere, end kunden havde forventet. 

Havde kunden fået den rette rådgivning i, hvor meget den månedlige ydelse og afdragsperiode burde have været. Kunne denne situation have været undgået.

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

I ovenstående eksempel, havde en rådgiver lavet en kalkulation på det forventede årlige tab af værdi på bilen, og lagt en afdragsplan, som minimum ville garantere, at man ved et salg kan få det, man skylder på bilen. 

Men der kan være rigtig mange variabler, når vi snakker bilkøb. Nogle har et akut behov, men ikke penge til udbetaling, nogle står i en uheldig situation som eksemplet før, og nogle gange giver det faktisk ikke mening at lægge en alt for stor udbetaling. Folk er forskellige, og derfor kan det være en rigtig god idé at få den rette rådgivning ud fra din situation. 

Har du brug for rådgivning i forhold til finansieringsvalg?

Kontakt os nu og hør mere