PEUGEOT RIFTER

FRA 199.990 KR. 

Den nye Peugeot Rifter løfter sløret for en robust og karakteristisk stil. Det moderne og højteknologiske interiør, der byder på bemærkelsesværdig høj komfort og tilpasningsevne, inviterer dig til at nyde en helt ny oplevelse ombord.

PRISER OG SPECIFIKATIONER
HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

GENNEMTÆNKTE TILPASNINGSMULIGHEDER GIVER MERE PLADS

Den nye Peugeot Rifter tilbyder en fleksibel rummelighed, der nemt kan tilpasses hverdagens forskellige behov. Og den er tilgængelig i både en 5- og 7-sæders version i to længderi.

Børnesæder kan monteres på alle tre sæder i række to, og ved hjælp af ”Magic Flat”i funktionen (tilgængelig i 2019) kan de tre individuelle sæder i et snuptag foldes helt sammen og gemmes væk i gulvet. På række tre i den lange version kan de to sæder rykkes frem og tilbage for at give mere benplads eller fjernes helt for at prioritere bagagerumspladsen.

Bagagerummet i Peugeot Rifter har en volumen på 775 liter under hattehylden i 5-sæders versionen og helt op til 4.000 liter til loftet i den lange version med sæderne nede. Har du brug for at transportere lange genstande, er det også muligt at lægge det forreste passagersæde helt ned.

Brochure
Book en prøvetur