fbpx

Nyheder

Peugeot 3008
Hybrid

Se aktuelle kampagner på 3008

Peugeot 3008 Hybrid

Den nye Peugeot 3008 Hybrid er landet. Læs her Kim og
Nicolais vurdering af den nye Peugeot 3008 Hybrid.

Verden er under forandring og fremtiden bringer mange spørgsmål. Både i bilindustrien og i andre industrier kræver nye udfordringer relevante svar. Et af Peugeots svar er den nye Peugeot 3008 SUV HYBRID4 300 EAT8, der er udsmykket med iøjnefaldende detaljer, der giver bilen et præg af modernitet og teknologi.

 • Smuk og Sporty
 • 300 hk hybrid med firehjulstræk
 • Har et moderne og skarpt look med Full LED
 • Lækker interiør med fede detaljer

En fantastisk bil, og Peugeots svar på fremtiden. Med den genopladelige hybrid vælger du din kørsels-funktion: Brændstof eller 100% elektrisk. Nye køreoplevelser i 100% elektrisk funktion. Glidende kørsel uden ryk, færre vibrationer. Kraftig acceleration pga. øjeblikkeligt moment. Støjsvag motor.
Batteriets har en rækkevidde i 100% elektrisk funktion på op til 40 km i 225 hk versionen og 59 km i versionen med 300 hk WLTP. En spændende og fantastisk bil, som er klar til fremtiden.

Nicolai

Peugeot 3008 hybrid er udsmykket med iøjnefaldende detaljer, der giver bilen et præg af modernitet og teknologi. Nem opladning og ladeklappen er placeret på den venstre bagskærm.Ladekablet opbevares let i et dertil indrettet rum under vognbunden i bagagerummet, så det ikke går ud over bilens bagagerumsvolumen. Når stikket er tilsluttet, vises ladetilstanden ved hjælp af en række farvede indikatorer. Batteriets opladningstid varierer afhængigt af ladestanderens og laderens effekt. Alt i alt en nem måde at køre hybrid.

Kim

Moderne interiør

Med Peugeots tilpassede i-Cockpit® i 3008 SUV HYBRID er det muligt at vise kørselsoplysninger i førerens synsfelt.

Instrumentgruppen viser hele tiden:

 • Kørselsfunktion: Elektrisk, Sport, Hybrid, 4WD
 • Rækkevidde i elektrisk funktion.
 • Rækkevidde med brændstof.
 • Powermeter: Viser anvendelse af energi (ECO, POWER, CHARGE) samt genstart af forbrændingsmotor.
Se aktuelle kampagner på ny 3008Brug for hjælp?

Generelle informationer

HYBRID4

 4-HJULSTRÆK

 • Peugeot 3008 SUV Hybrid fås med 4-hjulstræk. Dette forbedrer trækkraften i tilfælde af dårligt vejgreb (regn, sne, is, mudder).
 • Bilen har, når forbrændingsmotoren og de to elmotorer, der placeret foran og bag i bilen, aktiveres en kombineret ydelse på 300 hk.
 • Hvis den ønskede ydelse tillader det, og hvis batteriets ladetilstand er tilstrækkelig, kan 4-hjulstrækket være fuldstændig elektrisk.

Kørerprogrammer

– Elektrisk: Til 100% elektriskikørsel med en maks. hastighed på 135km/t.

– Hybrid: Opnå en energioptimering fra både elektrisk funktion og brændstoffunktion.

– Sport: Omdannelse af den samlede ydelse fra forbrændingsmotoren og elmotorerne til en maks. dynamisk ydelse.

– 4WDi: Få en forbedret trækkraft (4-hjulstræk og en kombineret maks. ydelse fra forbrændingsmotoren og elmotorerne på 300 hk).

Energiudnyttelse

GENVINDING AF ENERGI VED BREMSNING

 • Med dette system er det muligt at genvinde energi, når der bremses og hastigheden sænkes ved at slippe speederpedalen (energi der normalt mistes i biler med forbrændingsmotor).
 • På denne måde er det muligt delvist at genoplade batteriet og at øge bilens rækkevidde ved elektrisk kørsel.

CO² UDLEDNING

CO² UDLEDNING

 • Med den genopladelige hybrid Peugeot 3008 SUV HYBRID er det muligt at reducere CO² udledningen ned til 29g/km (HYBRID4).
 • Ved 100% elektrisk funktion er der ingen CO² udledning under kørslen.

Forbrug

BRÆNDSTOFFORBRUG

Takket være hybridteknologien i Peugeot 3008 SUV Hybrid er det muligt at reducere brændstofforbruget takket være den elektriske kørsel.

Vi står klar til at hjælpe dig

Ved at udfylde nedenstående formular, vil vi kontakte dig i løbet af 24 timer. Her kan vi sammen aftale en tid, hvor vi vil give dig den bedst mulige service og guide til dit valg af bil. Det er naturligvis ganske uforpligtende, og vi bruger blot dine oplysninger til dette formål.

Eller kontakt os på tlf.: 98 21 54 22.

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil du kunne holde dig opdateret om de vigtigste nyheder i autobranchen, få gode råd samt modtage tilbud.