Skip to main content
Uncategorized @da

Nu er den her! Kim og Nicolai fortæller om den nye Peugeot 208!

Af 21. december 2019december 20th, 2020No Comments

Nu er den her..!

Den nye Peugeot 208 er landet. Læs her Kim og Nicolais vurdering af den nye Peugeot 208

Verden er under forandring og fremtiden bringer mange spørgsmål. Både i bilindustrien og i andre industrier kræver nye udfordringer relevante svar. Et af PEUGEOTs svar er den nye 208, der er et konkret eksempel på PEUGEOTs vision for en fremtid, der er defineret af energiomlægning.

En Charmetrold

Den nye Peugeot 208 er en uden tvivl en charmetrold, og har et ung og sportsligt look. Ny 208 er lavere, bredere og længere end dens forgænger. Dens udtryksfulde front indeholder et stort krom kølergitter*, og har et moderne og skarpt look med Full LED* forlygter med 3 stiliserede løvekløer og LED kørelys*, der altid er tændt. Bagenden har et markant design med et panel i sort højglans* tværs hen over bagenden, og er forsynet med Full LED* baglygter med 3 stiliserede løvekløer, der lyser konstant.

* Afhængig af udstyrsniveau

Nicolai

Et Lækkert og moderne interiør

I kabinen oplever du PEUGEOT i-Cockpit® 3D aff nyeste generation, som består af et kompakt sportsrat, ”tangent-knapper”, som giver hurtig adgang til de forskellige funktioner samt en touch skærm i enten 5, 7 eller 10 tommer. Du har selvfølgelig mulighed for at koble din smartphone til skærmen via Apple carplay eller Android Auto. Overalt i kabinen har der været fokus på valget af bløde og indbydende materialer og der er lagt vægt på, at der skal være så få samlinger og mellemrum som muligt.

Kim

Proppet med hjælpe- og sikkerhedssystemer

I den nye Peugeot 208, får du masser af intelligente førerhjælpesystemer, der skaber sikkerhed, og manøvresystemer, der hjælper dig i dagligdagen. Som standard er bilen udstyret med følgende:
- Automatisk nødbremsesystem
- Træthedsovervågning
- Front kollision advarselssystem
- Vejbaneassistent
- Skiltegenkendelse
- Og meget mere!

Nicolai

Motor & gearkasse

Den nye Peugeot 208 er udstyret med de effektive euro 6.d motorer, som alle lever op til de nyeste euro standarder. Den nye 208 fås med et udvalg af PureTech benzin- og BlueHDi dieselmotorer.

Benzin, 3-cylindret 1.2 L:

- PureTech 75 hk S&S manuel 5-trins gearkasse
- PureTech 100 hk S&S med enten 6-trins manuel gearkasse eller EAT8 automatgearkasse
- PureTech 130 hk S&S EAT8 automatgearkasse

Diesel, 4-cylindret 1.5 L:

- BlueHDi 100 hk S&S manuel 6-trins gearkasse

Kim

Opsummering

En fantastisk ny Peugeot 208, som byder på et lækkert design, nyeste generation af Peugeot i-cockpit og en masse sikkerheds-systemer.

Kim og Nicolai

Leave a Reply