Skip to main content

Det seneste års tid har betydet mange ændringer i dagligdagen hos Midtvejs Auto, som nu høster frugten af deres hårde arbejde og forberedelse.

(På billedet: Klaus Andersen (t.v.), Nicolai Trudslev (2. t.v.), Kim Jacobsen (2. t.h.) og Michael Buchholdt (t.h.))

I 2020 lavede Midtvejs Auto skiftet fra udeluk- kende at være Peugeot-forhandler samt autoriseret Peugeot- og Citroënværksted, til at blive et selvstændigt bilhus. Værkstedet er stadigvæk et autoriseret Peugeot- og Citroënværksted, men indgår nu også under CarPeople, som giver dem mulighed for at servicere og reparere alle øvrige bilmærker.

“Der skal ikke herske nogen tvivl om at den forandring vi har gennemgået, på flere måder har været nervepirrende. Men når vi nu kan se, hvad det hårde arbejde har givet med sig, kan vi ikke være andet end glade og tilfredse.” fortæller Kim Jacobsen, sælger hos Midtvejs Auto.

Selvom Midtvejs Auto stadigvæk har sit primære fokus på salg og reparationer af Peugeot- og Citroën-modeller, har det nye koncept resulteret i, at de nu kan imødekomme langt flere ønsker fra deres kunder. Noget som var savnet i det gamle setup, og som de er sikre på bliver et stort plus i fremtiden.

“Kunderne er blevet meget bevidste i dag, og mange har store krav til komfort, ekstraudstyr og naturligvis også motortypen. I den forbindelse har det været en stor hjælp at kunne tilbyde et større sortiment af forskellige bilmærker og motortyper. Vi har eksempelvis solgt flere nyere Mercedes-modeller, som har nogle interessante muligheder indenfor hybrid.” fortæller Nicolai Trudslev, sælger hos Midtvejs Auto.

Udover varerne på hylderne, er der også sket en stor forandring på værkstedet. Personalet er blevet uddannet i at kunne servicere og reparere flere bilmærker, men i særdeleshed også certificeringen til el- og hybridbiler, som giver mulighed for at reparere og servicere alle mærker indenfor kategorien.

“Det er, og har bestemt været, en krævende tid for vores mekanikere, som alle har måtte lægge en ekstra indsats i at tilegne sig ny viden. Men vi mærker en klar begejstring og glæde hos teamet, som alle er motiverede for at vores værksted skal kunne leve op til alle de nye krav bilbranchen har at byde på.” fortæller Klaus Andersen, direktør hos Midtvejs Auto. Der er mange ting der rør på sig i bilbranchen lige nu, og de store bilproducenter kæmper en hård kamp om at finde sin plads i det nye marked der er ved at forme sig.

“Vi føler at tiden var den helt rigtige til at blive et selvstændigt bilhus, for at være så agile og omstillingsparate som overhovedet muligt. Det har gjort det muligt for os at gøre tingene på vores måde – og det er tilsyneladende noget kunderne kan mærke og er glade for. Derudover giver det plads til at vi kan udvikle vores koncept både på den korte og den lange bane.” fortæller den daglige leder, Michael Buchholdt, afslutningsvist og smiler begejstret over de tiltag fremtiden har i vente.