Skip to main content

Vi kigger her nærmere på den nye Peugeot 508 SW.

Vi har haft den nye 508 sw på lager i et stykke tid, og har allerede solgt flere af det nye flagskib fra Peugeot.

I dette indlæg sætter Kim og Nicolai ord på den nye og smukke 508 SW.

Design

- Stilfuld og Elegant

508 sw udstråler et skarp og muskuløs design. Smukke stramme linjer og sit markante kølergitter udviser Ny PEUGEOT 508 SW moderne elegance - og så er den også både rummelig og sportslig. Bagtil understreger 2 forkromede rørhaler de sportslige egenskaber, og det tværgående panel i sort højglans er forsynet med en ny 100% LED lyssignatur med flot 3D-effekt.

NicolaiDesign

Interiør

- Lækkert og høj kvalitet

Når du sætter dig ind bag rattet på den visionære førerplads fornemmer du hurtigt Peugeot i-cockpit, som rummer det kompakte rat, den digitale, programmerbare head-up instrumentgruppe og 10” HD touch-skærmen. Samtidig byder 508 på automatisk nødbremse, der bremser ved kollisionsrisiko ved op til 140 km/t, en parkeringsassistent, adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse, m.m. Samtidig er der også mulighed for trådløs opladning af smartphone, Apple CarPlay, MirrorLink og Android Auto. Alt dette giver en fantastisk køreoplevelse.

KimInteriør

Motor og Gearkasse

- Fantastisk og intens køreoplevelse

I den nye Peugeot 508 har Peugeot stort set kun fokuseret på at den nye one-touch betjent 8-trins automatgearkasse, som kører fantastisk. Men enkelte udstyrs-varianter fås også med en 6-trins manuel gearkasse.

Motorprogrammet byder både dieselmotorer og benzinmotorer. Dieselprogrammet består af fire BlueHDi-motorer baseret på henholdsvis 1.5 L og 2.0 L. Der er to nye benzinmotorer, som er baseret på 1.6 L PureTech motoren.

NicolaiMotor og Gearkasse

En Fantastisk stationcar med et markant design, komfort som en langtursbil, rummelighed som en sw, sportslige køreegenskaber , og kvalitet og teknologiske ydelser på et højt niveau.

Kim og NicolaiOpsummering

Leave a Reply