Gode råd

Garanti

  • Bevar garantien

Hos Peugeot Bejstrup har vi et indgående kendskab til din bil, og derfor anbefaler vi dig, at du altid overlader servicearbejde til os. Du har 2 års garanti på din nye Peugeot uanset kilometer efter første registreringsdato. For at bevare garantien, er det vigtigt at du overholder service intervallerne, og at de bliver udført efter Peugeots Forskrifter.

  • 10 års motorgaranti

Vi tilbyder 10 års motorgaranti på din Peugeot, så længe du overholder dine service intervaller hos os. 10 års motorgaranti gælder efter første registreringsdato eller indtil 200.000 km. Når din bil bliver 5 år tilbyder vi et service 5+ til 1.398 kr., og du vil stadig være omfattet af gratis motorgaranti. Kontakts os for at høre nærmere.

  • Fuld udbytte af din Peugeot

Vi har større indsigt i din bil, og hvilke dele der bør efterses hvornår. Når du lader os servicere og reparere, får du det fulde udbytte af din Peugeot. Vi er et topmoderne autoriseret Peugeot værksted med mange års erfaring, samt yderst kompetente medarbejdere. Vi går ikke på kompromis. Derfor reparerer vi din bil efter Peugeots forskrifter. Vi benytter originale reserve- og karosseridele for din bils skyld, samt din sikkerhed.