Skip to main content

BESTIL ET SOMMERTJEK INDEN FERIEN

Sommeren kom overraskende tidligt i år, og nydes allerede i stor stil landet over. Er din Peugeot parat til at indtage sommervarmen, og den måske kommende kør-selv-ferie? Ellers kan du hurtigt får den sommerklar med et sommertjek.

Bilferie er ofte med fuldt læs, mange timers kørsel og varmt vejr, hvilket belaster bilen mere end i hverdagen. Mekaniske dele, som motor og bremser kommer på hårdere arbejde.
Vi anbefaler derfor et sommertjek, inden sommeren for alvor sætter ind. Så slipper du for ubehagelige overraskelser, når du først er taget afsted på bilferie sydpå.

BEVAR DET KØLIGE OVERBLIK

Bilens aircondition eller klimaanlæg skal med jævne mellemrum tjekkes for at fungere optimalt og uden lugtgener. Vil du være sikker på en sval kabinetemperatur i sommervarmen, bør du derfor lade os give det et autoriseret serviceeftersyn på vores værksted. Virker systemerne ikke, kan varmen på en hed sommerdag påvirke din koncentrationsevne – og dermed sikkerheden. Book tid til eftersyn af dit anlæg. Så er du sikker på, at bevare det kølige overblik hele sommeren.

Næste indlæg