fbpx

Oceaner af plads, fleksible transportløsninger og komfort. Den nye Peugeot Rifter er som skabt til familier og den aktive livsstil med plads til eventyr.

Ny Peugeot Rifter Allure

BlueHDi 100Intropris 229.990 kr.

 

24,4 km/l
Halvårlig ejerafgift 1.600 kr.

INKL. ALLURE PLUS UDSTYR

 

8″ touchskærm ● P-sensor, bag ● Sædevarme 

● Fartpilot/-begrænser ● To skydedøre

Tågeforlygter ● Skiltegenkendelse 

● Vejbaneassistent

Automatisk nødbremsesystem ● og meget mere…

EN STIL SOM PASSER BÅDE TIL BYEN OG DE STORE LANDSKABER

Den moderne og robuste front har løve-loget placeret i midten af kølergrillen, der er udformet efter samme designskabelon, som alle Peugeots nyeste modeller. Profilen har harmoniske proportioner med en kort, vandret motorhjelm, en høj hoftelinje og korte udhæng for og bag. Tagrælingerne udgør en integreret del af designet og er udformet, så man nemt kan fastspænde genstande.

Den nye Peugeot Rifter har lånt en række designelementer fra SUV-verdenen, som forstærker dens personlighed: Høj indstigning og siddehøjde, store hjul, beskyttelsespaneler hele vejen rundt (ved kofanger, hjulkasser og dørpaneler) og lidt højere frihøjde. Bagenden består af en stor bagklap, der åbner op til et rummeligt bagagerum, og er flankeret af store baglygter med de tre løveklør-mærker – et af mærkets designsignaturer.

UNIK PEUGEOT-STYLING

Designet viser tydeligt slægtskabet med Peugeots øvrige modelprogram, og Rifter fås derfor ligeledes i en GT-Line version. Dette udstyrsniveau omfatter bl.a. Zenith-tag med fire store glaspaneler, Onyx-sorte detaljer på kølergrillen, sortindfarvede sidespejle og sorte tagrælinger.

KLAR TIL HANDLING

EN OPLEVELSE SOM FRISTER

Det indvendige design understreger, at Rifter er en fuldblods Peugeot. Det er karakteriseret af Peugeot i-Cockpit, som er værdsat af mange kunder verden over. Peugeot i-Cockpit er designet til en intuitiv køreoplevelse og består af et kompakt rat, en 8” kapacitiv touchskærmiog head-up display. De mest eventyrlystne kan vove sig væk fra vejen ved at tilvælge Advanced Grip Control, som sammen med Michelin Lattitude Tour-dæk giver et endnu bedre greb.

MOTORER TIL ØGET FRIHED

De innovative motorer i den nye Peugeot Rifter kombinerer ydeevne og økonomi. Den nyeste generation af BlueHDi diesel- og PureTech-benzinmotorer gør køreoplevelsen endnu bedre.

Den nye Rifter leveres med en BlueHDi 100 med 5-trins manuel gearkasse eller PureTech 110 S&S-motor med 6-trins manuel gearkasse, som også er tilgængelige i lavforbrugsvarianterider leverer optimal brændstoføkonomi.

GENNEMTÆNKT FUNKTIONALITET

GENNEMTÆNKTE TILPASNINGSMULIGHEDER GIVER MERE PLADS

Den nye Peugeot Rifter tilbyder en fleksibel rummelighed, der nemt kan tilpasses hverdagens forskellige behov. Og den er tilgængelig i både en 5- og 7-sæders version i to længderi.

Børnesæder kan monteres på alle tre sæder i række to, og ved hjælp af ”Magic Flat”i funktionen (tilgængelig i 2019) kan de tre individuelle sæder i et snuptag foldes helt sammen og gemmes væk i gulvet. På række tre i den lange version kan de to sæder rykkes frem og tilbage for at give mere benplads eller fjernes helt for at prioritere bagagerumspladsen.

Bagagerummet i Peugeot Rifter har en volumen på 775 liter under hattehylden i 5-sæders versionen og helt op til 4.000 liter til loftet i den lange version med sæderne nede. Har du brug for at transportere lange genstande, er det også muligt at lægge det forreste passagersæde helt ned.