Vi rådgiver til valget af den rette ladeløsning

Når det kommer til elbiler kan det være svært at navigere i de forskellige modeller, opladningsmuligheder og batterikapaciteter. Derfor står vi klar til at rådgive dig personligt omkring valget af den rette ladeløsning for dig. På den måde bliver du godt rustet til at nyde alle fordelene ved at køre på el.

Få hjælp til at finde den bil der passer perfekt til dig

Vi hjælper hellere end gerne med personlig rådgivning, hvis du overvejer køb af en elbil eller plugin-hybrid. Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have, og sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Findes lige netop den bil som passer til dig og dine behov ikke allerede i vores sortiment, så er vi også gerne behjælpelige med at skaffe den.

Aktuelle elmodeller

Kia e-Niro EL Spirit edition, 204HK

Polestar 2 EL Intro AWD, 408HK

Peugeot e-2008 EL GT Line, 136HK

Tesla Model 3 EL Standard Range, 283HK

Tesla Model 3 EL Long Range AWD, 498HK

Mercedes-Benz EQC 400 EL 4-Matic, 408HK

Kia e-Niro EL Spirit edition, 204HK

Citroën E-C4 EL Shine Sport, 136HK

Finansiering tilpasset personligt til dig

Ønsker du finansiering af din nye bil, så hjælper vi dig også her – VI skræddersyer den løsning, som vil være optimal for dig!

ELECTRIC

Åbent hus

Vi inviterer indenfor til en weekend med fokus på el og hybridbiler, hvor der vil være rig mulighed for at prøve vores brede sortiment af biler. Samtidig er der mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have omkring købet af en el eller hybridbil og alt hvad det indebærer.

Vi ses i weekenden

25. – 26. marts 2023 kl. 11 – 16

Få gode råd og svar på dine spørgsmål omkring elbiler!

Hent vores håndbog til elbilskøbere – HELT GRATIS.

Book et møde med os i dag!

Vi har et bredt udvalg af elbiler til enhver smag. Vores erfarne sælgere står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte elbil til dig og dine behov. Book et møde i dag og lad os hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg!

Kontakt os