fbpx
NYHEDER

Åbent hus d. 5.-6. september

Af 3. september 2020 No Comments

Nyheder

Åbent hus i weekenden
kl. 11-16

Oplev Peugeout’s vision for fremtiden til Åbent hus

Velkommen til åbent hus

Vi glæder os til at byde dig velkommen til åbent hus d. 5.-6. september fra kl. 11-16, hvor vi står klar til at vise dig vores nye el-biler – og hvor du selv kan prøvekøre den nye teknologi, der er på forkant med fremtiden.

Til åbent hus sætter vi ekstra fokus på vores nye El-biler. Ny Peugeot e-208 og e-2008 byder på en fantastisk køreoplevelse med et kraftoverskud på hele 136 hk, enestående kørekomfort med automatgear samt et iøjnefaldende design!

Men HUSK – Vi byder også på benzin, diesel og hybrid biler. Og netop hybrid er blevet en del af vores modelprogram. Oplev Peugeot 3008 hybrid og 508 hybrid til Åbent hus i weekenden.

Lørdag og søndag fra kl. 11-16.

Oplev Peugeot 2008 El-bil

Med den nye e-2008 SUV har Peugeot formået at kombinere den nyeste teknologi med et opsigtsvækkende, skulpturelt design og elegance på højt niveau. Og uden at gå på kompromis med hverken plads, power eller rækkevidden på op til 320 km (WLTP), der genereres af den kraftige og lydløse el-motor med automatgear og 136 hk.

  • Ungt og sportsligt look
  • Har et moderne og skarpt look med Full LED
  • Bagenden har et markant design med et panel i sort højglans
Læs mere om den nye 2008 el-bil

Oplev Peugeot 208 El-bil

Verden er under forandring og fremtiden bringer mange spørgsmål. Både i bilindustrien og i andre industrier kræver nye udfordringer relevante svar. Et af PEUGEOTs svar er den nye 208, der er et konkret eksempel på PEUGEOTs vision for en fremtid, der er defineret af energiomlægning.

  • Ungt og sportsligt look
  • Ny 208 er lavere, bredere og længere end dens forgænger
  • Har et moderne og skarpt look med Full LED
  • Bagenden har et markant design med et panel i sort højglans
Læs mere om den nye 208 El-bil

Oplev Peugeots Hybrid Modeller

Til åbent hus kan du også opleve vores nye Plug-in hybridbiler.

Skift til 100% elektrisk kørsel på et øjeblik og kør op til 63 km* (WLTP) på ren el. Vores plug-in hybrid modelprogram, der omfatter både sedan, stationcar og SUV, opfylder med en kompromisløs kombination af innovativt design, miljøvenlig kørsel og avanceret teknologi alle dine behov.

Oplev Peugeot 3008 hybrid og 508 Hybrid til åbent hus i weekenden

Se aktuelle kampagner på Hybrid modeller

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil du kunne holde dig opdateret om de vigtigste nyheder i autobranchen, få gode råd samt modtage tilbud.

Leave a Reply